fredag, februari 16, 2007

Blåst.

Tittade på det sjukt sensationslystna progammet Insider på Tv3 igår.Metro hade ju redan pushat storyn och gjort lite gratis reklam (Som de gör med allt som har med Stenbecksfären att göra, fast det kallas "nyheter") för programmet som handlade om en "stackars" kvinna som blivit blåst av mannen på bilden - Andre någonting...
Han menade att han kunde se saker som inte ens läkare kunde se, t.ex. cancertumörer.Kvinnan i sin tur menade att "han var så vältalig", något som snabbt emotsades när Insiders reporter skulle utsättas för samma bluff.I princip sa han "du har en tumör, jag kan sånt här, det kostar bara 40 laxar".
Vältalig?!?
Nästa inslag var om en alkoholiserad (? Ledsen, men han såg lite härjad ut) finlandssvensk som genat förbi ett bostadshus på en upptrampad stig, halkat, rullat nerför en slänt, skadat nacken och förlamats från huvudet och neråt.Han stämmer nu bostadsbolaget för att de inte satt upp ett staket.

Jag blir så trött när folk inte kan ta ansvar för sina egna handlingar.
Litar man på en spåman som har en liten glaskula med en lampa under istället för sin läkare och ger bort allt man äger till honom, så ursäkta, får man faktiskt skylla sig själv!
Är man lite på kanelen och genar på en liten stig och halkar så får man skylla sig själv!
Sunt förnuft folks, sunt förnuft...min empati är tillfälligt slut.