onsdag, oktober 17, 2007

Styrka.

Måste säga attt tjejen verkar vara väldigt stark för sina 19 år.

Läs gärna Katarina Wennstams syn på domen i målet.Intressant.

Tyvärr gör många av kommentarerna att mitt förakt för 90-95% av jordens befolkning bara stärks.
Som vanligt när det gäller vissa frågor här i samhället så blir många män(niskor?) starkt provocerade - de frågorna är bl.a våldtäktsfall, feminism, choklad- vs. negerbollsdebatten, invandring, slöjförbud och kanske något mer ämne.
Plötsligt försvinner all förmåga att lyssna på argument och kanske ändra sig, alla fakta vinklas till sin egen fördel, och folks dolda förakt/fördomar/sexism/rasism/inskränkthet kommer ut i ljuset.Istället börjar de märka ord och gräva ner sig i teknikaliteter huruvida man ska skriva skriftliga kontrakt i samlagssituationer.
Suck.

5 Comments:

Blogger Migrapolis said...

Det är få som tror att kvinnan blev våldtagen. När hon själv berättar om sina sadomachochistiska lekar och att hon haft för vana att ägna sig åt gruppsex blir hon svår att tro. En vidrig lite hora helt enkelt.

8:20 fm  
Blogger Polkadot:: said...

Det finns inga små vidriga horor. Alls. Endast i mäns fantasier.

8:36 fm  
Blogger Mr K said...

migrapolis:
Trodde kanske att du var ironisk först.
Men det är du ju inte.

Så det är just dig jag syftar på i texten - trångsynt,inskränkt,rädd.
Lycka till med ditt neråtsparkande.

8:56 fm  
Anonymous Anonym said...

Det är rent löjligt att inte dessa namn publiceras, i fallet med Haga mannen då gick det bra, troligen för att han var norrlänning och bilmekaniker. Fast i det fallet så fanns det en tredje part som straffades dubbelt, BARNEN. Hur tänkte media...

9:19 fm  
Anonymous Anonym said...

Vilket skitsnack migrapolis! Alla tänkande människor förstår att det är solklart att tjejen blev våldtagen.

1) Det hörs att du inte har en aning om vad SM lekar och gruppsex går ut på. Ingendera ska leda till något den utsatta parten inte frivilligt ställer upp på.

2) En tjej som gillar att ha sex är ingen hora.

Däremot är män som försöker få någon att tro att en tjej skulle gilla att få inre sprickor och blödningar av sex v ä l d i g t svåra att tro på.

Att du kallar någon som just utsatts för utdragen sexuell tortyr för "en vidrig liten hora" säger rätt mycket om din egen vidrighet och kvinnohat.

Ska vi dra din logik till sin spets ska kan alltså bara vissa kvinnor bli våldtagna. Vilka då? De som gifts bort som oskulder och bär burkha för att inte attrahera dina blickar eller?

Instämmer med anonym att det är löjligt att inte namn och bild på dem publicerats. I normala fall är jag emot det. Men i fall med dömda våldtäktsmän finns det ett allmänintresse i att veta vilka män man ska undvika när de kommer ut..

Heder åt dig K som inte går på skitsnacket om teknikaliteter. Det är exakt samma åsikter som migrapolis ger uttryck för, bara att han säger det rent ut.

5:40 em  

Skicka en kommentar

<< Home