måndag, maj 07, 2007

Idiot.


Idioten för dagen är jag och ingen annan än jag.
Jag har sårat en närstående person, en person som hade problem att lita på mig för 10 år sedan, som nu hade börjat göra det igen.
Nu är det förtroendet brutet, tror jag, och felet är mitt - bara mitt.
Är uppriktigt ledsen över detta och vet inte riktigt hur jag ska reparera skadan.

5 Comments:

Blogger Emm said...

Men vad har hänt?

4:51 em  
Blogger Ninde said...

Håller med emm..lättare att ge råd om man vet lite mer. Men en uppriktig ursäkt och en förklaring till ditt handlande (inte ursäkt) är ju alltid ofta en bra början.

Kanske även ta en funderare för dig själv vad som fick dig att klanta dig och vad du kan göra för att hindra att det händer igen? :)

5:25 em  
Anonymous Anonym said...

Om du inte är säker på att förtroendet är brutet, kanske det fortfarande finns en chans att rädda det? Tala om för personen hur ledsen du är, så kanske det går att reparera. Lycka till...

8:15 em  
Blogger Mr K said...

Tack för kommentarerna,vad som hänt går jag inte närmare in på,men funderaren är tagen och operation återställ-förtroende är ineledd.
Tack.

2:10 em  
Blogger Ninde said...

Ok. Lycka till hursomhelst..

Hade en kompis som svek ett sånt förtroende. För mig var det viktigaste att veta hur hon resonerade. Vad som fick henne att göra som hon gjorde. Det är tack vare att hon själv tog kontakt o bad om ursäkt o ville prata och förklara som vi överhuvudtaget har kontakt idag.

3:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home